Systemhimling

Våre standard himlingsprodukter er delt i to grupper, AMF Thermatex og Topiq.

Thermatex

Thermatex er en våtpresset steinullplate blandet med leire. Produktene får dermed meget gode brannegenskaper, REI30 – REI120. I produksjonen bruker man alt avfall til å produsere nye plater, samt at man kan resirkulere gamle plater til nye eller andre produkter. AMF søker kontinuerlig sammen med sine kunder etter miljøvennlige muligheter til gjenbruk.

Perforeringsteknologien man bruker på Thermatex gir platene de høyeste absorbosjons verdier. De er derfor godt egnet til å møte alle de strenge akustiske kravene man har i Norge.

Topiq

Topiq en mineralullsplate, kjernen er av steinull og kledd med fiberduk på begge sider. Platene utmerker seg med sin lette vekt, lette håndtering, fuktmotstand og meget god lydabsorpsjon.

Våre produktserier har lik overflate, de er derfor lette å kombinere for å oppnå det optimale akustiske rom. Platene er ikke retningsbestemte samt at de har en lysrefleksjon opp til 88%.

Vi lagerfører Donn og Ventatec som er velkjente kvalitets opphengssystemer. Disse har systemgodkjenninger sammen med Thermatex og Topiq serien.

 

Skal vi jobbe sammen?

Vi leverer i hele Norge, enten direkte eller via våre proffe samarbeidspartnere.

ta@nordicacoustic.no
Bjellandveien 26, 3172 VEAR

+47 909 49 350